Explore NCG

 • Summer School
 • London
 • Manchester
 • York
 • Dublin
 • Apply Now
 • Locations
 • Price List
 • Contact Us
 • Downloads
 • Tour
 • Welfare
 • Contact Us Apply To NCG
  360° Tour Facebook Twitter YouTube LinkedIn Instagram Blog

   STUDEER ENGELS AAN DE NCG

  WELKOM BIJ NEW COLLEGE GROUP

  New College Group (NCG) specialiseert zich in het geven van Engels lessen in de beste studenten steden van het Verenigd Koninkrijk & Ierland: Manchester, Liverpool en Dublin! Engelse lessen geven is onze passie – en internationale studenten zijn dol op ons door de hoge kwaliteit van onze lessen, aardige docenten en de beste faciliteiten.

  Wij willen dat je je onderdeel voelt van een grote familie. Studeer bij NCG als je studenten van over de hele wereld wilt leren kennen en tegelijkertijd plezier wilt maken! Vanaf de eerste dag bij ons op school zal ons team voor je klaarstaan. We zullen je met alles helpen, en zorgen ervoor dat je geweldige herinneringen van je tijd bij de New College Group mee naar huis neemt.

  Onze website is in het Engels, maar als het goed is kun je alle informatie op deze vertaalde pagina vinden. Als je met iemand wilt praten die jouw taal spreekt, dan is dit geen probleem. Vul het contactformulier in, we nemen dan zo snel mogelijk contact met je op.
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

  ONZE SCHOLEN

  MANCHESTER

  Manchester Circle

  LIVERPOOL

  Liverpool Circle

  DUBLIN

  Dublin Circle

  New College Group scholen vind je in Manchester, Liverpool en Dublin. Iedere locatie biedt unieke ervaringen.

  Manchester is de studentenhoofdstad van het Verenigd Koninkrijk en is het sportcentrum van de wereld. Liverpool is de Europese cultuurhoofdstad en staat bekend om zijn erfgoed en gastvrijheid.

  Dublin is de hoofdstad van Ierland en heeft een geweldige culturele geschiedenis. Dublin is de woonplaats van de bekendste Engelse en Ierse literatuur schrijvers en dichters. Onze school staat in het prachtige Dun Laoghaire, een idyllisch kustplaatsje, het centrum van Dun Laoghaire is vlakbij de school. Welke locatie je ook kiest, je zult de beste lessen en faciliteiten krijgen in een Engels sprekende omgeving.

  ONZE CURSUSSEN

  General English block

  Verbeter je Engelse vaardigheden door je Engelse taalvaardigheid te ontwikkelen – praten, luisteren, schrijven en lezen, en het verbreden van kennis van jouw Engelse grammatica en vocabulaire.

  Intensive English block

  Onze intensieve Engels lessen zorgen ervoor dat je Engels snel verbeterd. Je krijgt algemene Engels lessen, maar ook vijf tot tien uur per week lessen in aanvullende vaardigheden.

  IETLS English block

  De IELTS cursus aan de NCG is ideaal voor mensen die zich aan willen melden bij een Engelse universiteit, deze cursus is speciaal gemaakt voor studenten die een bepaalde score bij de IELTS toets moeten halen.

  Private English block

  Onze Engelse privélessen zijn op maat gemaakt, zo kunnen we jouw individuele wensen vervullen. Je zult studeren in het bijzijn van een expert en focussen op het ontwikkelen van jouw Engelse vaardigheden.

  PLUS, DRIE ZOMERSCHOLEN VOOR JONGEREN

  Manchester Summer School

  Thema: Media Technology & Leadership

  Datum: 1 juli 2018 – 12 augustus 2018

  Leeftijd: 12 tot 17 jaar

  York Summer School

  Thema: British Cultural Experience

  Datum: 1 juli 2018 – 29 juli 2018

  Leeftijd: 11 tot 17 jaar

  Dublin Summer School

  Thema: Irish Cultural Experience

  Datum: 1 juli 2018 – 29 juli 2018

  Leeftijd: 11 tot 17 jaar

  ACCOMMODATIE

  We bieden opties voor accommodaties in gastgezinnen en in eigen woonruimtes:

  Gastgezin

  De beste manier om kennis te maken met de Engelse cultuur en om altijd Engels te praten, is door bij een Brits gastgezin te wonen. Veel van onze studenten bouwen een goede relatie op met hun gastgezinnen, het huis wordt een echt ‘huis weg van huis’.

   

  Oefenen, oefenen, oefenen

  Door bij Engels sprekende mensen te wonen, is Engels de enigste taal die je in huis zal spreken. Naast het leren in een klaslokaal krijg je ook de kans om te leren hoe oorspronkelijk Engels sprekende mensen spreken, zodat je aan het einde van de cursus Engels op hoog niveau beheerst.

  Een huiselijke omgeving

  Wonen met een gastgezin is een comfortabele en relaxende ervaring waarbij je kunt studeren en relaxen zonder afgeleid te worden.

  Leef volgens de Britse cultuur

  Terwijl je bij jouw gastgezin verblijft leef je als een echte Brit. Je zult deelnemen aan dagelijkse activiteiten met het gastgezin zoals eten en andere huiselijke activiteiten.

  Wat kun je verwachten van het gastgezin?

  Een eenpersoonskamer of een gedeelde kamer. Op doordeweekse dagen kun je op verzoek ontbijt en een avondeten krijgen. In het weekend kun je op verzoek alle maaltijden krijgen.

  Gedeelde badkamer

  Eigen woonruimte

  Als je in een eigen woning gaat wonen leef je met studenten van over de hele wereld! Onze woonruimtes bevinden zich binnen loopafstand van de NCG campus. Deze woonruimtes zijn perfect voor mensen die nieuwe vrienden willen maken zonder van iemand afhankelijk te zijn. Als je een woonruimte boekt krijg je twee weken voor de eerste les een bevestiging dat alles geregeld is.

  • Ontmoet nieuwe mensen

   Studenten van de NCG komen uit allerlei landen, je krijgt hierdoor de kans om studenten uit de hele wereld te ontmoeten.

  • Geniet van jouw onafhankelijkheid

   Door in een eigen woonruimte te wonen kun je genieten van volledige onafhankelijkheid en privacy.

  • Handige locatie

   We proberen altijd de accommodatie te boeken die het dichtstbij de campus ligt, we willen er namelijk voor zorgen dat het reizen van en naar school zo gemakkelijk mogelijk is.

  • Deel uw doel

   Je leeft in hetzelfde gebouw als andere studenten die hetzelfde doel hebben, Engels spreken! Dit is een geweldige mogelijkheid om samen te oefenen en jullie doel samen te halen.

  HOE SCHRIJF IK ME IN?

  Heb je genoeg gelezen en wil je je inschrijven? Maak je geen zorgen! Om je aan te melden hoef je alleen maar ons formulier in te vullen – iemand van onze school zal contact met je opnemen om het proces af te ronden.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

  DOWNLOAD OUR BROCHURE

  Mini Brochure image

  Prijzenlijst

  Benieuwd naar onze prijzen? Klik hier om onze prijzenlijst te bekijken. Als u andere vragen heeft over onze prijzen of speciale aanbiedingen, bel ons dan op 044 161 233 4920